Barva letošnjega leta je »blorange«
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani
blorange
Barva letošnjega leta je »blorange«

Če so prejšnje leto dih jemali nežni odtenki rožnate in vijolične barve, bo barva letošnjega leta »blorange«. S tem ostaja tudi letošnja hit barva, kakor lani, v nežnih odtenkih, precej pa se je spremenil njen odtenek. Že nekaj let se tako med hit barvnimi odtenki pojavljajo dokaj nenavadne in posebne barve, kar kaže na to, da so časi enobarvnih in običajnih barv očitno nekoliko za nami. Toda, ne skrbite – tudi, če vas predstavljeni odtenki ne bodo prepričali in se odločite za drugo barvo, to še vedno ne pomeni, da niste modni in vaša pričeska ni urejena. Če ne veste, za kakšno barvo bi se odločili, si preberite kako izbrati barvo za lase.

Kako je videti barva »blorange«?

Trendi se spreminjajo in vsako leto s sabo prinese tudi drugačno barvo las. Letos je to poseben in nežen, skoraj da pastelni odtenek barve rdeče pomaranče, od koder je barva tudi dobila svoje ime. Rdeča pomaranča se v angleščini namreč imenuje »blood orange« – od tod pa je izpeljano poimenovanje barve »blorange«. Nedvomno gre za poseben odtenek, ki je v kratkem času postal priljubljen zlasti med pripadnicami ženskega spola, z njo pa se lahko pohvalijo tudi že nekatere zvezdnice. Med drugim je odtenek poimenovala hči pevca Mick Jaggerja, Georgia Jagger, ki je bila ena prvih, ki je odtenek preizkusila na svojih laseh in ga tako predstavila širnemu svetu. Odtenek »blorange« je posebna mešanica rdeče in oranžne barve, odlično pa se poda svetlolaskam. Zanjo se seveda odločajo tudi ženske s temnejšimi odtenki las, čeprav je pri njih rezultat barvanja z odtenkom blorange povsem odvisen od posameznice do posameznice in je končni rezultat pri vsaki ženski drugačen. Prav tako je končni videz barvanja z blorange, poleg naravne barve las, odvisen tudi od tehnike barvanja. Z blorange se je mogoče pobarvati po celi dolžini las, lahko pa se odločite za ombre ali balayage tehniko – pri tem gre zgolj za pobarvane konice ali za pobarvane pramene. Nekateri so sicer mnenja, da odtenek blorange bolj kakor na rdečo pomarančo spominja na nekakšno pastelno mešanico barve breskve s sočno jagodo. Ne glede na to, kateremu sadežu se zdi bolj podoben vam, je blorange videz oziroma odtenek po mnenju svetovno priznanih frizerjev primeren tako za daljše kakor krajše lase, prav tako pa se odlično poda lasem različnih tekstur. Zmagovalna kombinacija pa so vendarle svetli dolgi in resasti lasje.

Poleg »blorange« bo moden tudi odtenek »chocolate mouve«

Če vas blorange ni navdušil in se vam zdi, da ta odtenek zares ni pravi za vas, ne skrbite. V letošnjem letu bo poleg blorange priljubljena tudi barva »chocolate mouve«. Gre za poseben odtenek rjave, ki je primeren za temnolaske. »Chocolate mouve« je mešanica čokoladno rjave, oranžne, bordo in rožnate barve. Rezultat je drzen odtenek, ki daje na svetlobi poseben lesk, v katerem se v polnosti izrazijo vsi odtenki, ki so prisotni v tej barvi. Ta odtenek temno rjave je nedvomno nekaj posebnega in bo gotovo žel navdušenje med temnolaskami, barvo pa je iznašla frizerka Edelma Hana.

Ne glede na to, ali sta vas predstavljena barvna odtenka prepričala ali ne, bodo svetovno priznani frizerji za letošnje leto gotovo iznašli še kakšen zanimiv barvni odtenek, ki bo obnorel svet. Dotlej pa si prvo mesto hit barve nedvomno lasti »blorange«.

Spoznajte izdelke

Keune SO PURE COLOR

Keune So Pure Color je nežna trajno obstojna barva za lase, 100% brez amoniaka in parabenov. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune SO PURE RECOVER

Za obnovo, nego in utrjevanje poškodovanih las. Aromaterapevtsko doživetje s Keune So pure Recover linijo. Nova linija obsega šampon, masko, olje in balzam v spreju. So Pure natural balance - wellness za vaše lase! Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune BOND FUSION

Ponovno poveže pretrgane vezi v laseh in zagotavlja 43% manj lomljenja las. Bond fusion lahko uporabite kot samostojni tretma ali dodatek k barvi! Meša se lahko v barve kateregakoli proizvajalca. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek