Frizure za dolge lase
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani
Frizure za dolge lase
Frizure za dolge lase

Dolgi lasje nikoli ne gredo iz mode. S pravo nego in oblikovanjem so torej frizure za dolge lase vselej modne in trendovske. Dolgi lasje so poleg tega eden izmed najmočnejših simbolov ženstvenosti in nežnosti. Z dolgimi lasmi je mogoče ustvariti veliko različnih frizur, zato ni potrebno, da jih vedno spenjamo na enak način. Dolge lase je mogoče oblikovati na raznolike načine – od glamuroznega in elegantnega, do navihanega in mladostnega videza. Prednost dolgih las je gotovo tudi to, da je iz njih mogoče narediti najbolj raznolike pričeske za različne priložnosti – dolgi lasje so zelo vsestranski in prilagodljivi. Naj gre za poroko, maturantski ples, svečano zabavo, zmenek ali kaj drugega – z dolgimi lasmi lahko na vsakem dogodku zasijete v drugačni, novi luči. Izbira je zares velika – od kodrov, spuščenih las, prelepih fig ali pa elegantnih kit.

Dolgi lasje so vse tiste frizure, kjer lasje segajo pod lopatice. Takšna dolžina las se priporoča vsem tistim, ki imajo še posebej goste in močne lase, saj jih je zaradi obtežitve lažje obvladovati.

Kakšne frizure za dolge lase izbrati?

Speti lasje

Speti lasje so lahko zelo elegantni, še posebej, če gre za razne fige na vrhu glave. Prav tako so speti dolgi lasje v mnogih situacijah tudi praktični – na primer, če nimamo sveže opranih las, lahko na ta način pričeska še vedno izgleda sveža. Vseeno pa pri dolgih laseh ne smemo zapasti v skušnjavo, da bi si lase vedno znova spenjali na enak način.

Pol-speti lasje

Pol-speti lasje so estetski in praktični način oblikovanja dolgih las. Pol-speti lasje namreč delujejo zelo naravno lepo in spontano, po drugi strani pa na ta način tudi spnemo tiste lase, ki bi nam sicer lezli na oči oziroma na obraz. Takšen tip pričeske je primeren tudi za slavnostne priložnosti (npr. poroke).

Spuščeni lasje

Spuščeni, urejeni lasje so lahko najlepši modni dodatek vsake ženske ali dolgolasega moškega. Taka frizura daje vtis elegance, prestiža in urejenosti. Je pa taka frizura nekoliko manj praktična pri opravljanju nekaterih opravil, npr. pisanju, gospodinjskih opravilih, ipd.

Kodri

Včasih so bili zelo moderni, potem pa je bilo kar nekaj let zatišja, preden so se ponovno vrnili med modne trende. Kodri so lahko zelo lepa popestritev pričeske, še posebej, če imamo naravne, ki jih z oblikovanjem samo nekoliko bolj poudarimo.

Oblikovanje in nega dolgih las

Dolgi lasje torej nudijo veliko različnih stylingov, hkrati pa od svoje lastnice ali lastnika zahtevajo tudi veliko vsakodnevne nege. Za tiste s kratkimi lasmi je tako verjetno skoraj nepredstavljivo, koliko časa oseba z dolgimi lasmi porabi za sušenje opranih las. Po drugi strani velja, da je dolge lase bolje ostriči, kot pa slabo in neustrezno srbeti za njihovo nego, higieno in oblikovanje. Pri oblikovanju dolgih las nam lahko pomagajo številni izdelki za nego in styling, ki so namenjeni učvrstitvi, obtežitvi, negi in oblikovanju las, s katerimi lažje dosežemo želeni videz, prav tako pa z njihovo uporabo narejena frizura oziroma lasje ostanejo na svojem mestu dlje časa. Pri dolgih laseh se priporoča tudi uporaba izdelkov za lažje razčesavanje las.

Spoznajte izdelke

Keune SO PURE COLOR

Keune So Pure Color je nežna trajno obstojna barva za lase, 100% brez amoniaka in parabenov. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune SO PURE RECOVER

Za obnovo, nego in utrjevanje poškodovanih las. Aromaterapevtsko doživetje s Keune So pure Recover linijo. Nova linija obsega šampon, masko, olje in balzam v spreju. So Pure natural balance - wellness za vaše lase! Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune BOND FUSION

Ponovno poveže pretrgane vezi v laseh in zagotavlja 43% manj lomljenja las. Bond fusion lahko uporabite kot samostojni tretma ali dodatek k barvi! Meša se lahko v barve kateregakoli proizvajalca. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek