Keune Derma Activating Shampoo
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani
Keune Derma Activating Shampoo
Keune Derma Activating Shampoo

Derma Activating Shampoo je šampon linije Care Line. Namenjen je preprečevanju izpadanja las in njihovi slabitvi. Šampon vsebuje esencialne minerale in tehnologijo za pomlajevanje lasišča, kar preprečuje, da bi prišlo do izpadanja las v zgodnji fazi. Šampon vsebuje tudi vitamin H, ki izboljšuje strukturo keratina v laseh, to pa dela lase močnejše, prav tako pa tudi zaustavlja izpadanje las. Provitamin B5 skrbi za uravnavanje vlage v laseh, proteini, ki jih šampon vsebuje, pa dajejo lasem volumen. V šamponu se nahajajo tudi polimeri, ki lajšajo česanje. Šampon Derma Activating torej lase krepi, hkrati pa preprečuje, da bi prišlo do izpadanja las v zgodnji fazi. Izdelek je mogoče kupiti v 250 ml in 1000 ml embalaži.

Keune Derma Activating spada v linijo izdelkov Keune Care Line, ki pomeni dolgoročno rešitev za lase, ki so nagnjeni k pretiranemu izpadanju. Izdelki te linije upočasnijo ali zaustavijo izpadanje las, saj spodbujajo presnovo lasišča. Lasje so zaradi tega močnejši in z več volumna.

Navodila za uporabo

Šampon Keune Derma Activating nanesemo na mokre lase in ga vtiramo, da se pojavi pena. Lase nato temeljito izperemo in postopek po potrebi ponovimo.

Keune Keune Derma Activating Shampoo izdelek

Spoznajte izdelke

Keune SO PURE COLOR

Keune So Pure Color je nežna trajno obstojna barva za lase, 100% brez amoniaka in parabenov. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune SO PURE RECOVER

Za obnovo, nego in utrjevanje poškodovanih las. Aromaterapevtsko doživetje s Keune So pure Recover linijo. Nova linija obsega šampon, masko, olje in balzam v spreju. So Pure natural balance - wellness za vaše lase! Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune BOND FUSION

Ponovno poveže pretrgane vezi v laseh in zagotavlja 43% manj lomljenja las. Bond fusion lahko uporabite kot samostojni tretma ali dodatek k barvi! Meša se lahko v barve kateregakoli proizvajalca. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek