Moderne frizure za dolge in kratke lase
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani
moderne fritzure
Moderne frizure za dolge in kratke lase

Frizure so pomemben del celostne podobe oziroma stila. Večina ljudi vas bo ob prvem stiku tudi najprej pogledala v obraz in pričesko, zato so v tem predelu tudi vsakršne pomanjkljivosti in napake toliko bolj vidne. Dokaz za to je na primer narastek, pri osebah, ki si svoje lase barvajo, ki ga pogosto opazimo najprej in je lahko tudi zelo estetsko moteč. Ker torej nikakor ni vseeno, kakšne frizure nosimo na svojih glavah, vam predstavljamo nekaj splošnih modnih trendov za kratke in dolge lase, da vaš stil nikoli ne bo šel iz mode.

Moderne frizure za daljše lase

Dolgi lasje puščajo veliko svobode, ko gre za oblikovanje moderne frizure. Predstavljamo vam nekaj brezčasnih klasik, s katerimi boste izgledali urejeno in šik.

Brezčasno elegantna in moderna frizura, ki je enostavna za vzdrževanje in oblikovanje, zjutraj pa od vas ne bo zahtevala veliko časa in dela. Na to frizuro prisegajo tudi mnoge svetovne zvezdnice, ki sicer narekujejo modne trende. Dolžina las pri dolgem pažu še vedno dopušča dovolj svobode za oblikovanje las, ko pa za to nimate volje ali časa, si jih enostavno lahko spnete v kito ali čop in ste še vedno videti urejeno.

Naravno spuščeni lasje, ki prosto padajo po ramenih in hrbtu se najbolje podajo tistim, ki imajo rahlo valovite in skodrane lase, brez pomislekov pa si jih lahko omislijo tudi tiste z ravnimi. Taka oblika pričeske daje videz spontanosti, naravnosti in ženstvenosti. Taka oblika pričeske je manj formalna, zato nemara ni primerna, ko gre za uradne poslovne priložnosti.

Med moderne frizure gotovo sodi tudi večno priljubljena figa, ki se jo lahko nosi na vrhu glave ali bolj na zatilju. Za nekoliko bolj igriv in strasten videz se je mogoče odločiti za figo na eni strani glave. Figa je zelo primerna za slovesne in tudi poslovne dogodke, saj ustvarja videz urejenosti, redoljubnosti in elegance. Za bolj drzne je mogoče figo speti tudi na čelu, s tem pa doseči nekoliko bolj ekstravaganten in drzen videz.

Visok čop se odlično poda tistim, ki imajo ravne lase, ki nato v čopu iz vrha glave prosto padajo po vsem hrbtu. Taka frizura zahteva tudi minimalno frizerskih spretnosti pri oblikovanju.

Vselej modne so tudi kite ter kitke, ki jih je mogoče nositi na razne načine. Zelo priljubljene so manjše kitke, ki si jih je mogoče omisliti le tu in tam med prosto padajočimi lasmi. Lep in eleganten videz daje tudi kita, ki je spletena po sredi glave ali na strani, preko ramena. Zelo prefinjene so tudi kite, ki so spletene po celi glavi.

Moderne frizure za krajše lase

Krajši lasje terjajo redno nego in oblikovanje, sicer lahko hitro izgledajo neurejeno in zanemarjeno. Preverite, s katerimi kratkimi frizurami je mogoče biti urejen in moden z minimalno truda.

Krajši lasje pogosto pomenijo več dela in oblikovanja, a pri kratkem pažu vas to ne rabi skrbeti. Ta dolžina las je namreč izjemno hvaležna, saj ne zahteva dolgega sušenja, ko si operemo lase, po drugi strani pa je lase tudi razmeroma hitro in enostavno moč oblikovati. Taka oblika frizure se običajno manj priporoča tistim z močno skodranimi lasmi, saj jih bodo težje obvladovali. Kratek paž je mogoče dopolniti še s frufru-jem spredaj, da bo videz še bolj eleganten in uglajen.

Moderne kratke frizure, ki nikoli ne bodo šle iz mode, so tudi razkuštrane pričeske. Pri teh frizurah so lasje ob straneh nekoliko krajši, kakor tisti na vrhu glave. Taka oblika frizure deluje naravno in mladostno. Da takšno frizuro nekoliko poživimo, si v lase lahko damo tudi okrasne dodatke (pentlje, trakove, obroče, rože, ipd.).

Taka oblika frizure je primerna za drzne, ki rade eksperimentirajo in se ne bojijo svoje lase pristriči povsem na kratko. Taka oblika pričeske je zelo mladostna in ženstvena. Zabrite frizure so stalnica med modnimi frizurami, vsake nekaj let pa dobesedno obnorijo svet.

Spoznajte izdelke

Keune SO PURE COLOR

Keune So Pure Color je nežna trajno obstojna barva za lase, 100% brez amoniaka in parabenov. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune SO PURE RECOVER

Za obnovo, nego in utrjevanje poškodovanih las. Aromaterapevtsko doživetje s Keune So pure Recover linijo. Nova linija obsega šampon, masko, olje in balzam v spreju. So Pure natural balance - wellness za vaše lase! Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune BOND FUSION

Ponovno poveže pretrgane vezi v laseh in zagotavlja 43% manj lomljenja las. Bond fusion lahko uporabite kot samostojni tretma ali dodatek k barvi! Meša se lahko v barve kateregakoli proizvajalca. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek