Moške frizure 2016
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani
moske frizure 2016
Moške frizure 2016

Če v preteklosti moški svojemu videzu niso namenjali posebne pozornosti, se časi spreminjajo. Danes je povsem običajno, da moški urejanju frizure in svojega videza namenjajo enako časa kakor predstavnice nežnejšega spola. Velik del stila nekega moškega je seveda frizura. Trendi za moške frizure se iz leta v leto spreminjajo, v zadnjem času pa sta najbolj priljubljeni neurejen videz in siva barva las.

Najbolj trendovske moške frizure 2016

Neurejeni videz

Najbolj trendi v letu 2016 je videz neurejenih las – torej frizura, pri kateri se zdi, da vanjo ni bilo vloženega nič truda. Resnica je seveda povsem drugačna – tudi, da lasje izgledajo urejeno neurejeni, je potrebnega nekaj truda in časa. Poanta takšnih frizur je, da dajejo vtis, kakor da vam za vašo frizuro sploh ni mar, čeprav v resnici tudi takšen videz terja oblikovanje in nego. Neurejen videz namreč ne pomeni mastnih, umazanih, poškodovanih las, ampak umite, skuštrane lase, ki imajo naraven sijaj in lesk. V modnem svetu so tako frizure tipa »I woke up like this« trenutno najbolj in, precej priljubljene pa so tudi med moškimi, ki so se naveličali uporabljati razne voske, gele, lake ipd.

Dolgi lasje

V trendu so tudi moške frizure z dolgimi lasmi. Pri tem je v ospredju pravilna nega takšnih las. Dolgi lasje oziroma moška frizura dolgih las je lahko trendovska zgolj, če so ti lasje lepo negovani. Dolgi lasje morajo biti torej čisti, urejeni, sijoči in brez cepljenih konic.

Kodri

Čeprav se moški ne odločijo pogosto zanje, pa so kodraste moške frizure zelo trendovske in modne. Te frizure so priljubljene tudi pri pripadnicah ženskega spola. Kodre je razmeroma enostavno oblikovati, še posebej, v kolikor gre za naravno skodrane lase – v tem primeru je za oblikovanje oz. styling dovolj malo gela.

Zabrite frizure

Zabrite frizure ostajajo modne tudi v letu 2016, njihova priljubljenost pa z leti ne pojenja. Za takšne frizure se večinoma odločajo predvsem predstavniki mlajših generacij. Da bi bila zabrita frizura trendovska, mora biti asimetrična in neenakomerna. Takšne moške frizure so primerne za vse tiste, ki so radi drugačni in izstopajo.

Sivi lasje

Če so včasih veljali za moro, sedaj veljajo za modno zapoved – sivi lasje namreč. Mnogi moški, ki se sicer še ne srečujejo s sivimi lasmi, se tako odločajo za barvanje s sivo barvo, ki dela osebo zapeljivejšo, elegantno in očarljivo. So pa sivi lasje lahko tudi odlična rešitev za moške srednjih let, ko se srečajo s prvim sivimi lasmi. Da bi bila takšna pričeska modna, je potrebnega precej stilskega oblikovanja in izkušen frizer, ki zna izbrati primerno barvno nianso sive.

Spoznajte izdelke

Keune SO PURE COLOR

Keune So Pure Color je nežna trajno obstojna barva za lase, 100% brez amoniaka in parabenov. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune SO PURE RECOVER

Za obnovo, nego in utrjevanje poškodovanih las. Aromaterapevtsko doživetje s Keune So pure Recover linijo. Nova linija obsega šampon, masko, olje in balzam v spreju. So Pure natural balance - wellness za vaše lase! Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune BOND FUSION

Ponovno poveže pretrgane vezi v laseh in zagotavlja 43% manj lomljenja las. Bond fusion lahko uporabite kot samostojni tretma ali dodatek k barvi! Meša se lahko v barve kateregakoli proizvajalca. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek