Kaj storiti, da bodo parfumi na vaši koži bolj obstojni?
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani
daljsa obstojnost parfumov
Kaj storiti, da bodo parfumi na vaši koži bolj obstojni?

Mnogo ljudi se sooča s težavo, da se določeni parfumi ne obdržijo dovolj dolgo na njihovi koži. Parfumi se na različnih kožah dejansko obdržijo različno dolgo, pogosto pa lahko opazimo tudi, da enak parfum na dveh različnih osebah diši drugače. Obstojnost parfuma je gotovo eden izmed pomembnih dejavnikov, ko se odločamo za nakup neke dišave. Mnogi so celo prepričani, da je obstojnost parfuma sorazmerna z ceno, ki jo plačajo zanj – torej po principu, dražji parfum = bolj obstojen parfum. Žal pogosto temu ni nujno tako in na koncu za parfum, ki na nas diši le uro ali dve, plačamo celo premoženje. Normalno je, da si vsakdo izmed nas želi najti pravo dišavo zase – tako, ki ne bo le opojno dišala, temveč bo tudi dolgo obstojna. Kaj pa, če tudi drag in koncentriran parfum na naši koži ne zdrži dolgo?

Ker pred nakupom parfuma ne moremo biti 100 % prepričani, da se bo nek vonj na nas dejansko obdržal dlje časa, vam predstavljamo nekaj nasvetov, s katerimi podaljšamo obstojnost parfumov, če nas njihova obstojnost ne prepriča.

Zakaj se parfumi ne obdržijo dolgo na koži?

Glavni razlog za to je suha koža. Maščobe v koži so namreč v vlogi fiksatorja parfuma, zato se pri ljudeh s suho kožo parfum hitreje razdiši. Vzroki so lahko tudi suh ali pa klimatiziran zrak v stanovanju, obilnejše potenje, hud stres, ipd. Kako pa si lahko pomagamo?

Nasveti za podaljšanje obstojnosti parfuma

Spoznajte izdelke

Keune SO PURE COLOR

Keune So Pure Color je nežna trajno obstojna barva za lase, 100% brez amoniaka in parabenov. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune SO PURE RECOVER

Za obnovo, nego in utrjevanje poškodovanih las. Aromaterapevtsko doživetje s Keune So pure Recover linijo. Nova linija obsega šampon, masko, olje in balzam v spreju. So Pure natural balance - wellness za vaše lase! Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune BOND FUSION

Ponovno poveže pretrgane vezi v laseh in zagotavlja 43% manj lomljenja las. Bond fusion lahko uporabite kot samostojni tretma ali dodatek k barvi! Meša se lahko v barve kateregakoli proizvajalca. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek