Omejitev odgovornosti
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani

Omejitev odgovornosti

Spletni portal Zalepoto.si upravlja in razvija podjetje W3B d.o.o. Na portalu so na voljo nasveti in triki s področja nege telesa, frizerstva in kozmetike. Portal je namenjen tudi predstavitvi modnih trendov.

Informacije na portalu temeljijo na lastnih izkušnjah piscev kot tudi na izkušnjah in spoznanjih različnih znanih avtorjev in strokovnjakov.

Glavni namen portala je podajati informacije in nasvete. Portal ni namenjen neposredni prodaji izdelkov, zato lastnik portala nima nikakršnih obveznosti in odgovornosti s tega naslova.

Sodelavci na portalu se trudimo zagotavljati kakovostno vsebino za naše obiskovalce. Trudimo se preverjati strokovnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar kljub temu le-teh ne moremo v celoti zagotavljati.

Portal in avtorji prispevkov ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za kakršno koli morebitno osebno, čustveno, premoženjsko ali kakršno koli drugo škodo, ki bi morebiti nastala zaradi podanih informacij, zaradi upoštevanja nasvetov in trikov ali nakupa promoviranih izdelkov.

Portal ne prevzema odgovornosti za izdelke, ki so predstavljeni na portalu oz. ne prevzema odgovornosti, ki se na primer nanašajo na kakovost, ceno, uporabo, testiranje ipd. Portal ne more odgovarjati za morebitne kakršnekoli napačne informacije, ki se navezujejo na izdelek.

Portal prav tako ne odgovarja za oglasno gradivo, ki ga na portalu objavljajo oglaševalci. Portal ne more biti odgovoren za napačne ali zavajajoče informacije iz tega naslova.

Ljubljana, 10.3. 2015