Poročne frizure
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani
porocne frizure
Poročne frizure

Poroka je nepozaben in gotovo eden najlepših dni v našem življenju. Gre za dan, ko si predvsem neveste želijo, da bi bilo vse popolno. Popolna obleka, popoln obred, popolna prstana, popolne poročne zaobljube, popolne slike, popoln make up in popolna frizura. Obstaja praktično cela znanost o poročnih pričeskah, saj je poroka gotovo eden izmed tistih dogodkov, ko si vsakdo želi, da bi izgledal čim bolje. Ker gre za tako pomemben dan, nikakor ni priporočljivo, da za poroko preizkušate različne nove stile, barve, frizure – poroka ni čas za eksperimentiranje. Poročne frizure je smiselno načrtovati vnaprej, pri tem pa upoštevati svoje lase – dolžino las, prožnost, teksturo, volumen, barvo ipd. Pri načrtovanju poročne frizure je najbolj pomembno upoštevati, da si moramo izbrati frizuro, s katero se bomo počutili dobro in samozavestno. Odpadejo torej vse neudobne frizure, ki bi nas tiščale ali zaradi katerih bi si morali lase kar naprej popravljati. Poročno frizuro naj vam naredi frizer, ki ste ga že navajeni in mu povsem zaupate. Tak frizer namreč že pozna vaše lase, ve, kako se obnašajo ter kako jih lahko oblikuje. Prav tako vam frizer lahko predstavi modne smernice na področju poročnih pričesk.

Poročne frizure za daljše lase

Z dolgimi lasmi lahko v določenem smislu naredimo bolj raznolike poročne frizure, po drugi strani pa je z njimi pogosto več dela. Možnosti za oblikovanje frizure je zares veliko:

Poročne frizure za kratke lase

Pri oblikovanju kratke pričeske imate v nekem smislu več svobode, pri čemer je najpomembneje, da je končni styling prilagojen potezam vašega obraza. V kolikor imate kratko pričesko, pa bi si želeli daljše lase, si lahko omislite tudi lasne podaljške. Na ta način si frizuro za poročni dan nekoliko popestrite in spremenite.

Oblike poročne frizure

Frizure s tančico

Nekatere neveste se odločijo tudi za tančico, pri čemer moramo to upoštevati tudi pri oblikovanju frizure. Frizure s tančicami morajo biti temu prilagojene. Mnoge sodobne neveste se namesto za tančico odločijo za kak drug naglavni modni dodatek, na primer rožo, venček, okrasni trak, ipd. Pri vsakem izmed tovrstnih dodatkov je potrebno frizuro oblikovati v skladu z njim.

Pol-spete frizure

Pol-spete frizure so modne že dolgo časa in tudi v prihodnje bodo mnoge neveste pred oltar gotovo stopile s takšnim stylingom. Skrivnost take poročne frizure je v njeni preprostosti, naravnem videzu, nežnosti in eleganci, ki jo ta frizura nosi. Takšne frizure si nevesta lahko oblikuje tudi sama, kar pri spetih poročnih frizurah ni priporočljivo, saj so mnogo zahtevnejše za oblikovanje.

Spete frizure

Spete frizure so običajno domena frizerjev. Takšen tip frizur je bil v preteklosti zelo priljubljen, danes pa se neveste pogosto odločijo tudi za spuščene ali pol-spete lase. Ne glede na to, daje speta frizura poseben eleganten videz, še posebej v kolikor se kombinira s tiaro ali drugim nakitom za v lase.

Oblikovanje poročne frizure

Nekatere neveste se oblikovanja lotijo kar same, druge se raje prepustijo spretnim rokam strokovnjakov. Glede na to, da je danes na policah drogerij mogoče najti profesionalne izdelke za oblikovanje in nego las priznanih proizvajalcev, je tudi doma narejena frizura z nekaj znanja in spretnosti lahko videti profesionalno. V kolikor pa v svoje sposobnosti za oblikovanje frizure niste povsem prepričani, je bolje, da to delo prepustite svojemu frizerju.

Kateri lasni dodatki so primerni za poročne frizure?

V zadnjem času so zelo priljubljeni tudi razni lasni dodatki, ki lahko frizuro še nadgradijo. Za poroko so primerni vsakovrstni lasni dodatki, edini pogoj za izbiro je le ta, da se dodatek prilagaja in ujema z make up-om, obleko in splošno temo poroke. Neveste rade posežejo po sponkah z motivi cvetja, trakovih in obročih s pentljami, biserih, nekatere pa se odločijo za prave tiare. Precej posrečena izbira je tudi cvetni venček ali posamezni cvetovi, ki si jih pripnemo po vsej frizuri.

Spoznajte izdelke

Keune SO PURE COLOR

Keune So Pure Color je nežna trajno obstojna barva za lase, 100% brez amoniaka in parabenov. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune SO PURE RECOVER

Za obnovo, nego in utrjevanje poškodovanih las. Aromaterapevtsko doživetje s Keune So pure Recover linijo. Nova linija obsega šampon, masko, olje in balzam v spreju. So Pure natural balance - wellness za vaše lase! Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune BOND FUSION

Ponovno poveže pretrgane vezi v laseh in zagotavlja 43% manj lomljenja las. Bond fusion lahko uporabite kot samostojni tretma ali dodatek k barvi! Meša se lahko v barve kateregakoli proizvajalca. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek