S kakšnimi pričeskami bodo v jesen zakorakale zvezdnice?
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani
kim kardashian
S kakšnimi pričeskami bodo v jesen zakorakale zvezdnice?

Jesen s sabo prinaša nove barve in nove frizure. To jesen bodo v ospredju podaljšani paži (bob frizure), prav tako pa bodo med najbolj in frizure te jeseni sodili tudi vsi ustvarjalni neredi na glavah nekaterih najbolj priljubljenih zvezdnic ta hip. Tako bomo jeseni lahko občudovali veliko boemskih kit, minimalističnih čopov, boksarskih kit, ombre prelivov, nesimetričnih in resastih oblik in tudi nenavadnih barvnih odtenkov.  Nekatere zvezdnice pa bodo tako pri izbiri barv las kakor pri izbiri oblike prisegale na naravni in prizemljen videz. Poglejmo si najbolj trendovske frizure, s katerimi bodo v letošnjo jesen zakorakale priljubljene zvezdnice!

  1. Chrissy Teigen

Chrissy Teigen bo jesen zaznamovala z minimalističnim čopom, ki ga nosi na sredini glave, povezanega v figo. Včasih je bila takšna frizura značilna predvsem za zaposlene mlade mamice, ki zaradi svojega malčka niso imele časa za urejanje frizure, to jesen pa bo zvezdnica Chrissy Teigen s svojim čopom frizuro povzdignila med modne frizure jeseni 2016. Takšno figo oziroma čop nosi tudi mnogo drugih zvezdnic, največja odlika te frizure pa je gotovo to, da jo je zelo enostavno narediti.

😎 back in LA! ❤️ @monicarosestyle – let's get ready for a month of #lipsyncbattle tapings!!! (Thanks for the photo, @chrissyteigenupdates) #updatesonmyself #outletpurse #sixtypercentoffwhaaaat

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

  1. Cara Delevingne

Cara Delevingne bo v to jesen vstopila z bob frizuro, ki pa ima močan retro pridih 60-ih let prejšnjega stoletja. Retro bo dopolnjevala prelivajoča blond barva las, z učinkom ombre. Takšna frizura lepo poudari obrazne poteze, zelo dobro pa se ji poda tudi močan, temen make-up. S takšno frizuro boste jeseni blestele tako na slavnostnih večerjah, kakor na poslovnih sestankih.

New York premiere over. It's time for LONDON 🇬🇧 dress by Anthony Vacarello styling by @marielwashere @robzangardi make up by @romyglow hair by @jenatkinhair

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

  1. Shakira

Shakira bo tudi to jesen prisegala na daljše lase, prelivajoče blond barve, ki neurejeno padajo na ramena in obraz. Njeni neukročeni lasje so njen zaščitni znak in letošnjo jesen bo takšna frizura tudi zelo modna. Ta oblika frizure daje vtis sproščenosti in romantičnosti, lepo pa poudari tudi ženstvenost. Gotovo je ta frizura zelo primerna za vse, ki imajo rade boemski in naraven videz.

Late night delirium in the studio with @nasrifrommagic and @supadups! Shak

A photo posted by Shakira (@shakira) on

  1. Beyonce

Na sproščene, prosto padajoče daljše lase bo to jesen prisegala tudi Beyonce. Takšni lasje dajejo občutek prizemljenosti in povezanosti z naravo. Beyonce prisega tudi na prečko po sredini lasišča, ki je sicer med zvezdnicami ne opazimo tako pogosto. Takšna razporeditev las daje občutek uravnoteženosti in lepo zaokroži bolj podolgovato oblikovan obraz.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

  1. Sophie Turner

Priljubljen ženski lik serije Igra prestolov (Game of Thrones) bo tudi letošnjo jesen obarvala v naravno rdeče tone svojih las. Njeni dolgi, rdečkasti lasje običajno prosto padajo preko ramen in po hrbtu, s svojim slogom pa zvezdnica pogosto ustvarja boemski in retro videz. S takšno barvo las lahko nekoliko obarvate sicer sive jesenske dneve.

🌞😎

A photo posted by Sophie Turner (@sophiet) on

  1. Kim Kardashian West

Kim Kardashian West je sicer večina izmed nas navajena s temnimi, dolgimi lasmi, vsake toliko pa zna s svojim stajlingom presenetiti tudi najbolj zveste oboževalce. Tako je Kim presenetila s platinasto barvo las in boksarskimi kitami, ki so zaradi nje ponovno postale zelo priljubljene. Jeseni si svoje daljše lase torej lahko spnete tudi v dve boksarski kiti, če pa so vaši lasje platinaste barve, potem boste obarvane tudi v eno izmed barv letošnje jeseni.

Here's a pic from my new edition of SELFISH out in October. How sweet is my Saint at 2 months old & my little North 😍

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Spoznajte izdelke

Keune SO PURE COLOR

Keune So Pure Color je nežna trajno obstojna barva za lase, 100% brez amoniaka in parabenov. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune SO PURE RECOVER

Za obnovo, nego in utrjevanje poškodovanih las. Aromaterapevtsko doživetje s Keune So pure Recover linijo. Nova linija obsega šampon, masko, olje in balzam v spreju. So Pure natural balance - wellness za vaše lase! Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune BOND FUSION

Ponovno poveže pretrgane vezi v laseh in zagotavlja 43% manj lomljenja las. Bond fusion lahko uporabite kot samostojni tretma ali dodatek k barvi! Meša se lahko v barve kateregakoli proizvajalca. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek