Feniranje las [VIDEO]
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani
feniranje las
Feniranje las [VIDEO]

Pomemben del nege las je tudi pravilno krtačenje in feniranje las doma. Ko si umijemo lase, jih najprej nežno osušimo, nato pa je najbolj pomembno, da jih pravilno in brez bolečega cukanja počešemo. Pravilno česanje dolgih las izgleda tako, da pričnemo lase česati pri konicah in se nato počasi pomikamo proti lasišču. Na ta način se izognemo vozlanju las in neprijetnemu cukanju. Vozle namreč razčešemo že pri konicah, nato pa se počasi pomikamo višje proti sredini glave. Za lažje česanje dolgih las se lahko uporabi tudi balzam za lase ali hranilno olje, pri katerem pa ne smemo pretiravati s količino. Dovolj sta že kapljica ali dve takšnega olja, ki naredi lase svilnate in močno olajša česanje las. Nekateri lasje so močno nagnjeni k vozlanju, zato se v takem primeru priporoča redno dnevno česanje (vsaj dvakrat na dan) in uporaba omenjenih olj. Ko smo lase razčesali, je na vrsti feniranje.

Pri feniranju las pa je potrebno biti zelo pozoren na temperaturo toplega zraka, s katerim sušimo lase. Pomembna je tudi smer feniranja las – topel zrak je najbolje usmeriti od korena las do konic. Preden začnemo lase sušiti z uporabo krtače, je priporočljivo, da jih približno do polovice posušimo prostoročno, brez uporabe kakršnih koli glavnikov, krtač ali drugih pripomočkov, torej samo z rokami. Ko nato lase feniramo s krtačo, je pomembno, da si nanjo navijemo primerno količino in debelino pramena las, prav tako pa fena ne smemo nikoli pritiskati na samo krtačo oz. lase.

Sorodni izdelki

Keune SO PURE COLOR

Keune So Pure Color je nežna trajno obstojna barva za lase, 100% brez amoniaka in parabenov. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune SO PURE RECOVER

Za obnovo, nego in utrjevanje poškodovanih las. Aromaterapevtsko doživetje s Keune So pure Recover linijo. Nova linija obsega šampon, masko, olje in balzam v spreju. So Pure natural balance - wellness za vaše lase! Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek

Keune BOND FUSION

Ponovno poveže pretrgane vezi v laseh in zagotavlja 43% manj lomljenja las. Bond fusion lahko uporabite kot samostojni tretma ali dodatek k barvi! Meša se lahko v barve kateregakoli proizvajalca. Spoznajte izdelek >>
Spoznajte izdelek